Focus on what matters 

let's go !

Welke stap zet jij vandaag nog om te doen wat voor jou en je business belangrijk is?

Wat betekent het voor jou om jezelf en vooral je organisatie zo te laten functioneren dat je er een goed gevoel bij hebt? De resultaten die je voor ogen hebt haal je, hoe dan ook. Daar ben je ondernemer voor en daar doe je het ook voor. Je haalt alles uit jezelf en je mensen. Maar hoe gaat het nu eigenlijk echt met je?

Wat zijn je dromen als mens, wat wil je bereiken met je business, met welk gevoel ben je ooit gestart? Hoe kijk je op dit moment aan tegen de ontwikkelingen in je bedrijf en in jou als mens? En doe je daar dan ook wat mee? Dat is precies waar veel ondernemers die vol in de weer zijn tegen aan lopen. Als de drukte van de dag de overhand krijgt en je niet meer persoonlijk groeit (want daar is geen tijd voor). Waar je langzaam maar zeker de essentie van je werk en je leven los begint te laten en vrijheid, rust, energie plaats gaan maken voor verplichtingen, tijdsdruk en stress.

Terug naar de essentie en dan weer vooruit!

  • Werken en leven op een ontspannen manier, vanuit wie je bent
  • Focus op de dingen die er toe doen in werk en leven
  • Pak zelf de regie op een leven lang relaxt en gezond werken

Kiezen voor focus is kiezen voor kwaliteit waarin je je ambitie en het beste van jezelf ruimte geeft. De allerbeste manier om te doen wat je het liefste doet.

Ben je toe aan meer overzicht, focus en ondernemen vanuit rust? Wil je op topniveau leven en werken maar wel vanuit het contact met jezelf en je omgeving? Graag ga ik met je in gesprek en kijk samen met je naar wat aandacht behoeft in je werk en leven om succesvol en gelukkig te zijn en te blijven! 

Wat kun je verwachten?

  • Individuele coaching, doelgericht, praktisch en op een ontspannen wijze.
  • 3- of 5- daagse check in Connectivity Life (check out daily business) dagen, in een prachtige natuurrijke omgeving, een luxe en stille plek waar je onder persoonlijke begeleiding naar de essentie gaat en je je weer kunt verbinden met je drijfveren. Je bepaalt doelen en praktische acties om weer met een ontspannen gevoel de regie over je werk en leven te hebben en te houden. Lees hier meer...