Connectivity life Coaching

Connectivity Life Coaching werkt met een krachtige methodiek, doelgericht, praktisch en op een ontspannen wijze. We werken exclusief voor jou, jouw programma is afgestemd op jouw behoeften en vraagstelling.

De kracht van onze aanpak Connectivity Life ligt in:

Wat kun je verwachten

Als je meer rust en meer focus wilt hebben op wat belangrijk voor jou is, neem dan een  belangrijke stap om kennis te maken. Dit is wat we gaan bespreken:
  • Wat je wilt bereiken met meer rust en focus
  • Waar je winst op wilt behalen, in tijd, energie en aandacht
  • Wat de redenen zijn waarom je focus en rust verliest
  • Wat je aanspreekt aan onze werkwijze en hoe jou dit verder helpt
  • Hoe jouw persoonlijke programma er uit ziet (locatie en aantal dagen)
De coaching is geheel gericht op het gebruiken van eenvoudige krachtige methodieken die je focus, energie en ontspannenheid geven. 

Tot rust komen en daarmee betere resultaten bereiken

Tot rust komen gebruiken om meer uit jezelf te halen doorkruist het hele traject. Als je werkt aan je rust, werk je direct aan je business. Fit en energiek voelen zal er voor zorgen dat je makkelijker werkt, besluiten neemt en focus kunt behouden. Verwacht echter geen meditatie of yoga. Tot rust komen is een begrip dat voor iedereen anders werkt en anders ingevuld kan worden. Jouw specifieke praktische rust, rust die werkelijk werkt, bepalen we aan de hand van factoren die bijdragen aan herstel: mentale afstand, een gevoel van controle, mastery experiences en ontspanning. 

Focus op wat essentieel is

Focus is een selectietool. Het maakt continu de afweging of de prikkel die binnenkomt belangrijker is dan de taak die je aan het doen bent. Als je aan het doen bent wat belangrijk is en de prikkels worden door je brein niet als relevant ervaren, dan wordt het makkelijker om je werk te doen en lijkt het minder inspanning te kosten (flow). Je haalt het beste uit jezelf als je nu al begint met de focus bij jezelf neer te leggen. Het gaat om jou, jouw verlangens, jouw dromen en jouw leven. Neem de tijd, neem de aandacht om een goede basis te creëren die je ook werkelijk de rust  geeft waar je zo naar uitkijkt, voor je werk en voor jezelf als mens. Dan ervaar je ook moeiteloosheid omdat je juist dat doet wat je moet doen.

Meer Programma's

Programma 1

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Programma 2

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Programma 3

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

PLAN EEN INTAKEGESPREK

Plan nu een geheel vrijblijvend intakegesprek met Kiki Voncken. Tijdens dit gesprek staat kennis maken centraal en we bespreken de mogelijkheden die voor jou het grote verschil gaan maken.