Connectivity life Coaching

Connectivity Life Coaching werkt met een krachtige methodiek, doelgericht, praktisch en op een ontspannen wijze. We werken exclusief voor jou, jouw programma is afgestemd op jouw behoeften en vraagstelling.


In 10 weken meer focus en rust

4 praktische stappen van too fast naar focus en rust, speciaal voor drukke en bevlogen ondernemers

 

Stap 1 Focus op essentie

 • Je ontdekt wat de redenen zijn waarom je grip en overzicht verliest en je leert waar je winst op behaalt in tijd, energie en aandacht.
 • Je bepaalt wat echt belangrijk is voor jou als ondernemer om met focus en rust te kunnen werken.   

 

Stap 2 Focus op rust

 • Je leert hoe je tot rust komt en hoe dit in je werk en leven te integreren.
 • Jouw specifieke praktische rust, rust die werkelijk werkt, bepalen we aan de hand van factoren die bijdragen aan herstel:
  mentale afstand, een gevoel van controle, mastery experiences en ontspanning. 

 

Stap 3 Focus op reflecteren

 • Je leert op praktische wijze terug te blikken op je functioneren met vragen die je aanzetten tot groei en ontwikkeling.

 

Stap 4 Focus op doen

 • Je bepaalt jouw regels en acties van succes die nodig zijn om met focus en rust te kunnen ondernemen. 
 • Je leert ervoor te zorgen dat wat belangrijk is ook gebeurt. Een structuur dat zorgt voor overzicht en ontspannenheid. 
 • En waarbij je leert rust te bewaren ondanks drukte!

 

Focus en rust gecombineerd

 • Deze middag nemen we je mee naar een natuurgebied, nemen hiermee bewust afstand en gaan de rust en ruimte in om stil te staan bij jouw keuze voor blijvend meer rust, energie en focus in je leven. 
 • Hoe zorg je ervoor dat je je focus houdt en blijvend het geleerde in de praktijk in blijft zetten.
 

Resultaat

 • Je komt tot jezelf door uit de drukte van het werk te stappen en weer overzicht te krijgen.
 • Je hebt helder voor ogen wat belangrijk is en weet daar ook de juiste keuzes en acties aan te koppelen.
 • Je dagen verlopen zoals jij dat wilt, je ervaart dat je handelen meer impact heeft met minder moeite.
 • Je ervaart meer rust, fun en voldoening ondanks drukte.
 • En je hebt een systeem waarmee je blijvend met meer focus en rust kunt ondernemen!

wat kun je verwachten

Verloop van het traject en gebruik van methodes

Gedurende het traject werk ik met een combinatie van methodieken die gebaseerd zijn op studies van wetenschappers en succesvolle mensen. Ik begeleid je door je op de juiste momenten de juiste vragen te stellen.

In essentie gaat het om praktische stappenplannen waarmee je zelf aan de slag kan, in combinatie met methodieken die ervoor zorgen dat je zenuwstelsel tot rust komt. Dit zijn wetenschappelijk onderzochte methodes die helpen om veerkrachtiger, creatiever en ontspannen in het leven te staan. 

Denk daarbij aan training van het offline brein (Belgische stressexpert Dr. Luc Swinnen), wandelcoaching & universele natuurwetten, gedragsstijlen Life Orientations ®, aandachtmanagement, oplossingsgerichte en motiverende gespreksvoering.

De Mind Eye Power methode (met gerichte aandacht en intentie (Mind) en oogbewegingen (Eye) worden ongewenste overlevingspatronen, angsten of onverwerkte emoties ontkoppeld en overschreven. Dit maakt het mogelijk om diepgaande en blijvende verandering te brengen bij jezelf.)

De praktische stappenplannen komen voort uit jarenlange opgedane kennis en ervaring, de meest succesvolle en effectieve methodes komen aan bod waar onder Covey, Pareto Principe, The one thing, visualiseren, leven volgens principes.

Bonus online training ter waarde van 97,- ex btw

Boek nu je traject en je ontvangt als bonus de online training met de 4 kernprincipes van Connectivity Life. Vol met interessante informatie over de werking van ons brein op gebied van focus, ontspanning, vragen stellen en gedrag. En handige oefeningen, die je verder brengen in het ondernemen met focus en rust in je hoofd.

 

PLAN EEN INTAKEGESPREK

Plan nu een geheel vrijblijvend intakegesprek met Kiki Voncken. Tijdens dit gesprek staat kennis maken centraal en we bespreken de mogelijkheden die voor jou het grote verschil gaan maken.

De kracht van onze aanpak Connectivity Life ligt in:

Wat kun je verwachten

Als je meer rust en meer focus wilt hebben op wat belangrijk voor jou is, neem dan een  belangrijke stap om kennis te maken. Dit is wat we gaan bespreken:
 • Wat je wilt bereiken met meer rust en focus
 • Waar je winst op wilt behalen, in tijd, energie en aandacht
 • Wat de redenen zijn waarom je focus en rust verliest
 • Wat je aanspreekt aan onze werkwijze en hoe jou dit verder helpt
 • Hoe jouw persoonlijke programma er uit ziet (locatie en aantal dagen)
De coaching is geheel gericht op het gebruiken van eenvoudige krachtige methodieken die je focus, energie en ontspannenheid geven. 

Tot rust komen en daarmee betere resultaten bereiken

Tot rust komen gebruiken om meer uit jezelf te halen doorkruist het hele traject. Als je werkt aan je rust, werk je direct aan je business. Fit en energiek voelen zal er voor zorgen dat je makkelijker werkt, besluiten neemt en focus kunt behouden. Verwacht echter geen meditatie of yoga. Tot rust komen is een begrip dat voor iedereen anders werkt en anders ingevuld kan worden. Jouw specifieke praktische rust, rust die werkelijk werkt, bepalen we aan de hand van factoren die bijdragen aan herstel: mentale afstand, een gevoel van controle, mastery experiences en ontspanning. 

Focus op wat essentieel is

Focus is een selectietool. Het maakt continu de afweging of de prikkel die binnenkomt belangrijker is dan de taak die je aan het doen bent. Als je aan het doen bent wat belangrijk is en de prikkels worden door je brein niet als relevant ervaren, dan wordt het makkelijker om je werk te doen en lijkt het minder inspanning te kosten (flow). Je haalt het beste uit jezelf als je nu al begint met de focus bij jezelf neer te leggen. Het gaat om jou, jouw verlangens, jouw dromen en jouw leven. Neem de tijd, neem de aandacht om een goede basis te creëren die je ook werkelijk de rust  geeft waar je zo naar uitkijkt, voor je werk en voor jezelf als mens. Dan ervaar je ook moeiteloosheid omdat je juist dat doet wat je moet doen.

Meer Programma's

Programma 1

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Programma 2

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Programma 3

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

PLAN EEN INTAKEGESPREK

Plan nu een geheel vrijblijvend intakegesprek met Kiki Voncken. Tijdens dit gesprek staat kennis maken centraal en we bespreken de mogelijkheden die voor jou het grote verschil gaan maken.